ELS NOSTRES SERVEIS

Som a tot el procés de creació de continguts d'e-learning, des de la guionització fins la publicació a LMS

Guionització
Desenvolupament
Integració en LMS

FEM UN CAFÉ ? ENVIA'NS UN MISSATGE

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Telèfon de contacte (obligatori)

Assumpte (obligatori)

El teu missatge

D'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades i la resta de la normativa vigent, us informem que:

1. Les vostres dades personals que recollim a través del formulari CONTACTAR (https://arquera.com/contactar) s'incorporen al fitxer anomenat "PrivacitatArquera", essent el responsable el Sr. Ramiro Tomé, d'Arquera.com

2. Les vostres dades es tractaran amb l'única finalitat de tornar resposta al vostre contacte amb la informació corresponent en cada cas, aportant informació sobre els nostres productes i serveis, assessorant-vos i gestionant els encàrrecs que ens pugueu confiar.
Les vostres dades no seran cedides a cap persona o empresa, ni es tractaran fora d'aquesta finalitat sense el vostre consentiment exprés.
L'habilitació legal per a recollir i tractar les vostres dades amb aquesta finalitat és de tipus contractual, pel fet que sou clients o potencials clients d'Arquera.com
Les vostres dades es conservaran durant el temps que duri la possible relació comercial i durant el termini de prescripció fiscal de les obligacions tributàries (4 anys), o fins que ens sol·liciteu la supressió de les mateixes.

3. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, oposició, limitació, portabilitat o supressió mitjançant comunicació a l´adreça electrònica rtomc@arquera.com, adjuntant-hi una fotocòpia de qualsevol document que acrediti la vostra identitat.

Introdueix aquests dos codis:
captcha

captcha