Programació de formació a #Argentona: “DISSABTES AL MATÍ, CAFÈ I TICS”

Gràcies a la col·laboració i logística de l’Acadèmia Richmond d’Argentona, a EKUNE.NET programem el cicle formatiu “#Argentona Dissabtes al matí, CAFÈ I TICS“.

Es tracta de sessions formatives de 3 hores que s’imparteixen dissabtes al matins per tal que puguin assistir persones que entre setmana, normalment els resulta impossible quadrar horaris.

Argentona. Ekune.net. Dissabtes al matí, Cafè i TICS

Estan orientades especialment a persones que tenen petits comerços o empreses i volen ubicar-se definitivament a Internet i les xarxes socials sense deixar-se una fortuna en l’intent i, sobre tot, entenent com funciona la relació pàgina web-google-xarxes socials.

També resultarà útil per a totes aquelles persones que s’encarreguen de gestionar les pàgines web de les seves associacions o entitats sense ànim de lucre i que, sovint, comproven com la seva dedicació no acaba d’aconseguir els resultats esperats.

Durant la setmana posterior a la sessió, els alumnes tindran accés gratuït a un espai web des del que disposaran dels materials i instruccions que s’hagin utilitzat, i disposaran també d’un tutor online els respondrà qualsevol consulta al respecte de  la sessió a la que han assistit.

 

Si et vols inscriure o vols més detalls fes servir aquest mini formulari i ho veiem ràpid ràpid.

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Telèfon de contacte (obligatori)

Assumpte (obligatori)

El teu missatge

Introdueix aquests dos codis:
captcha

captcha