MÀRQUETING D'URGÈNCIA

Ideal per ubicar-se a Internet sense deixar-se la pell

CURS DE WOOCOMMERCE

Aprèn tot el que necessites per posar en marxa la teva botiga online

SOM LA TEVA MARCA BLANCA

El WooCommerce del teu client totalment configurat i en marxa per 324 €

NOU CURS DE COMMUNITY MANAGER A LES TRES ROQUES DE MATARÓ

Curs de Community Manager a Les Tres Roques

Acosta’t a la Internet que es veu des de l’e-màrqueting i fes un tastet en el dia a dia dels professionals del Comunity Management tot familiaritzant-te amb les principals xarxes socials i algunes de les millors eines per gestionar-les.

Milloraràs el teu perfil professional i t’ubicaràs davant un sector laboral ple de dinamisme i oportunitats.

A Les Tres Roques (Mataró)

Dilluns als matins, de 09:30 a 11:30

Data d’inici: 18 de gener

8 sessions

 

Curs de Community Manager a Les Tres Roques

 

Inscriu-te des de la web de Les Tres Roques !

 

Per cert… aquí el programa:

Introducció al Social Media i la web 2.0
L’explotació de la presència a Internet
Necessitem un pla: Estratègia, objectius i tàctiques.

El perfil professional del Community Manager i funcions
Què és un Community Manager?
Les 7 Cs d’un Community Manager.
El dia a dia del CM (intern o extern?)

Estratègies de Màrqueting 2.0.
Que ens coneguin està bé: que ens recomanin és millor.
Repàs a les principlas estratègies de màrqueting online

Facebook
Conceptes bàsics: elements que componen Facebook.
Perfils, pàgines, grups i aplicacions: descripció i ús.
Actualització d’estat o entrada a Facebook

Twitter
Descripció de Twitter i la seva configuració. Primers passos.
Paraules i símbols clau. Hashtag, RT, DM, FF.
Parts de Twitter i pestanyes.
Hootsuite, un poderós aliat per al Community Manager

“The content is the king”: Màrqueting de continguts.
Del Community Manager al Content Curator
La captació de leads
Eines de gestió per a la curació i màrqueting de continguts

Introducció a la mètrica

Webs per AMPAs

Les AMPAs necessiten pàgines web per compartir la seva informació

Segurament ningú posi en dubte la necessitat o, si es vol, la conveniència de que les AMPAs de les nostres escoles disposin d’una pàgina web per compartir amb les mares i pares tota la informació relacionada amb l’associació.

Moltes AMPAs disposen de pocs recursos econòmics i, conseqüentment, opten per muntar les seves pàgines web en plataformes gratuïtes com blogger.com o wordpress.com

Algunes webs d’AMPAs han deixat de ser útils

Però aquestes plataformes, amb totes les seves prestacions (que són moltes), tenen algunes mancances que poden arribar a ser crítiques per a les nostres AMPAs perquè mica en mica deixen de complir amb la seva finalitat principal que, segurament estarem d’acord, és compartir informació (i molt sovint informació que considerem molt important) amb les mares i pares de l’escola. 

I és que no hi ha prou amb publicar la informació d’interès a la pàgina web de l’AMPA perquè aquesta informació sigui atesa per les mares i pares més enllà de, potser, a l’inici del curs. A dia d’avui és conegut que nosaltres, els usuaris, ja no anem a la informació sinó que ha de ser la informació que vingui a nosaltres. Són clarament minoria les mares i pares que han assolit l’hàbit de visitar regularment la web de l’AMPA (o, de fet, qualsevol altre web) i, com a responsables de comunicació de l’AMPA el que volem, el que voldríem, és arribar al 100% de mares i pares de l’escola.

Per fer que les mares i pares siguin notificats cada vegada que al web de l’AMPA es publica un contingut nou, alguns administradors web han habilitat la subscripció, és a dir, la pàgina web de l’AMPA ofereix un petit formulari on les mares i pares afegeixen el seu correu electrònic i, efectivament, la pàgina web els envia una correu electrònic de forma automàtica cada vegada que es publica un contingut nou.

Aquesta opció és un pas endavant considerable, però té l’inconvenient que si tenim la sort (o treballem per aconseguir-ho) de tenir moltes informacions a compartir, les mares i pares subscrits reben massa correus i, al final, deixen fins i tot de llegir-los.

Les webs per AMPAs d’Arquera.com són més que una web d’AMPA

El model de pàgina web que arquera.com ha desenvolupat per les AMPAs millora substancialment aquesta situació amb una solució molt senzilla: el formulari de subscripció als continguts publicats permet discriminar per temes. D’aquesta forma les mares i pares podran triar els temes que els interessa i, per tant, només rebran la informació que prèviament han sol·licitat.

Milloren la fidelitat dels usuaris gràcies a la subscripció selectiva a continguts classificats per temes

Una configuració possible d’aquesta solució és que les informacions publicades al web es classifiquin per categories com, per exemple, les següents:

Oficial AMPA (tothom estarà subscrit per defecte)
Totes les notícies publicades per l’AMPA sobre les seves reunions, el Consell Escolar, potser la xarxa d’AMPAs si en formen part d’alguna), informació sobre pagaments, etc.

Extraescolars (opcional)
Totes les notícies relacionades amb els extraescolars (en general concentrades a principi de curs), però que també pot incloure les sortides, festes, geganters, etc.

Tecnologia (opcional)
Notícies sobre la relació tecnologia-famílies-escola des d’una perspectiva pedagògica i educativa

Municipi (opcional)
Activitats i esdeveniments organitzats per altres entitats del municipi que ens agradria compartir amb les mares i pares de la nostra escola

Notícies de la FAPAC (opcional)
Sense comptar les que siguin compartides des d'”Oficial AMPA”

Altres 1 (opcional)

Altres 2 (opcional)

Altres 3 (opcional)

Les mares i pares només rebran les notícies “oficials” de l’AMPA i les d’aquells temes que siguin del seu interès i disminuirà el total de “no llegits” perquè seran més conscients d’haver triat. Aquesta funcionalitat, a més, permet saber qui, de la llista a la que s’ha enviat una notícia en particular, ha obert el mail enviat. D’aquesta forma sabrem amb exactitud l’impacte de la nostra publicació i si convé o no canviar l’estil de publicació per incrementar els “llegits”. La combinació entre la tria dels temes i la informació sobre qui ha llegit què (i quan), ens permetrà afinar molt millor sobre la tipologia de continguts que més interessen a les mares i pares de la nostra escola.

Per suposat, les mares i pares sempre podran donar-se d’alta o de baixa de qualsevol dels temes de forma autònoma.

És una millora senzilla i eficient.

Incorporen una completa intranet privada per la Junta i/o socis de l’AMPA

Però el model de pàgina web d’arquera.com per les AMPA incorpora a més una altra prestació que no existeix a les plataformes gratuïtes: una intranet privada per a ús de la Junta de l’AMPA o per al conjunt de mares i pares de l’escola.

Totes les AMPAs estan organitzades de forma molt similar: per grups o comissions que al llarg del curs treballen sobre els diferents temes que els ocupen. Sovint es barregen els mails de les comissions amb els de la junta de l’AMPA, amb la d’altres mares i pares que participen puntualment del treball en grup, i es distorsionen les converses, es perd informació pel camí, etc.

Amb aquesta intranet que arquera.com posa a disposició de les  AMPAs cada comissió podrà disposar, si ho considera d’interès, d’un espai web barrat amb usuari i contrasenya on podran conversar a voluntat i compartir la documentació que considerin oportuna. En tot moment els membres de cada grup tindran a ma el conjunt de tota la conversa (sense haver de fer arqueologia d’emails) i de tota la documentació que s’hagi pogut compartir.

Però els grups d’aquesta intranet, per les seves característiques, poden tenir, a més, altres usos com per exemple acollir tota l’activitat relacionada amb l’organització de la Festa de l’Escola, o allotjar petits grups de conversa temporals relacionats amb alguna xerrada que s’hagi de fer a l’escola, etc.

Vols fer una ullada a com es una d’aquestes webs d’arquera.com?

Visita la demo

Per què renovar el web del meu càmping?

2015_06_10_RENOVAR_wEB_cAMPING

1. Per adaptar-lo a la perspectiva dels clients

És, segurament, el motiu més important. Moltes pàgines webs estan dissenyades des de la perspectiva del càmping, des de l’urgència de mostrar-ho tot, de ser visualment impactants… i no contemplen tant quin són els hàbits de navegació dels clients potencials. Què busquem els usuaris quan arribem a la pàgina web del càmping?

Sens dubte, adaptar el web a les cerques que fan els usuaris és una bona pensada.

2. Per adaptar-lo als dispositius mòbils

Perquè la gent, avui en dia, ja navega sobre tot des dels seus dispositius mòbils. Què tal es veu la pàgina web del teu càmping des de els mòbils?

Si no es veu correctament és hora de fer un canvi.

3. Per afegir idiomes

Bona part dels webs de càmpings es poden visitar en català, castellà i anglès.

Però cada cop més els turistes arriben a Catalunya de més països diferents. Perquè creiem, per exemple, que un fuster d’Holanda o de Rúsia, parlarà anglès?

Saps quines són les nacionalitats que més han visitat Catalunya els darrers anys?

Incrementar el número d’idiomes en que es pot visitar el web del teu càmping és una bona idea.

4. Per millorar el posicionament web

És un dels reptes més difícils d’assolir per a les pàgines webs dels càmpings. Disposar d’un web optimitzat per als cercadors i tenir algunes nocions, per exemple, sobre quines paraules clau ens convé utilitzar, millorarà el nostre posicionament. A més posicionament més visites. A més visites més clients

 

I quant costa fer o renovar el web del meu càmping?

1 idioma: 135 €/any IVA i domini inclòs

idioma extra: 50 € /IVA inclòs, una sola vegada

 

Comparteix-nos el teu mail o telèfon i t’expliquem els detalls.

El 26 d’Octubre, nou Taller “Cafè i TICs”: Posicionament SEO

#Argentona. Sessió Posicionament SEO

 

TEMARI ORIENTATIU

QUÈ ÉS SEO I PERQUÈ CAL ATENDRE’L
Seo vs SEM
Sabem el que volem?: Objectius de negoci, objectius web, focus en la conversió

DIAGNÒSTIC
On és la nostra web?
On és la dels nostres competidors en posicionament?
Eines gratuïtes de diagnòstic

OPTIMITZACIÓ
Com està d’optimitzada la nostra web en termes de SEO?
Eina gratuïta de diagnòstic SEO de la pròpia web
Plugin d’optimització SEO per a WodPress

ESTRATÈGIES DE POSICIONAMENT
Link Building
Content management
Mail Marquèting
Image Marqueting
Social Media

MESUREM
Eines i rankings

 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Inscriu-te aquí:

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Telèfon de contacte (obligatori)

Assumpte (obligatori)

El teu missatge

Introdueix aquests dos codis:
captcha

captcha

Programació de formació a #Argentona: “DISSABTES AL MATÍ, CAFÈ I TICS”

Gràcies a la col·laboració i logística de l’Acadèmia Richmond d’Argentona, a EKUNE.NET programem el cicle formatiu “#Argentona Dissabtes al matí, CAFÈ I TICS“.

Es tracta de sessions formatives de 3 hores que s’imparteixen dissabtes al matins per tal que puguin assistir persones que entre setmana, normalment els resulta impossible quadrar horaris.

Argentona. Ekune.net. Dissabtes al matí, Cafè i TICS

Estan orientades especialment a persones que tenen petits comerços o empreses i volen ubicar-se definitivament a Internet i les xarxes socials sense deixar-se una fortuna en l’intent i, sobre tot, entenent com funciona la relació pàgina web-google-xarxes socials.

També resultarà útil per a totes aquelles persones que s’encarreguen de gestionar les pàgines web de les seves associacions o entitats sense ànim de lucre i que, sovint, comproven com la seva dedicació no acaba d’aconseguir els resultats esperats.

Durant la setmana posterior a la sessió, els alumnes tindran accés gratuït a un espai web des del que disposaran dels materials i instruccions que s’hagin utilitzat, i disposaran també d’un tutor online els respondrà qualsevol consulta al respecte de  la sessió a la que han assistit.

 

Si et vols inscriure o vols més detalls fes servir aquest mini formulari i ho veiem ràpid ràpid.

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Telèfon de contacte (obligatori)

Assumpte (obligatori)

El teu missatge

Introdueix aquests dos codis:
captcha

captcha

 

 

Contra els trolls, paciència i silenci.

1. Què són els Trolls?

D’acord amb la Viquipèdia, “un troll, en l’argot d’Internet, és algú que intenta provocar a d’altres publicant o enviant missatges que intenten excitar emocions en una comunitat en línia. Això ho acostuma a fer per aconseguir una reacció per part dels altres usuaris o bé per causar problemes.”

Els trolls existeixen des dels inicis de la internet participativa, des dels primers forums i, és clar, des de les primeres sales de xat.

Actualment s’extenen per qualsevol espai de publicació oberta i pública com facebook, twitter, les seccions de comentaris de la premsa digital, etc.
Els trolls són relativament fàcils d’identificar:

– Són innecessària i absurdament provocadors
– Són molts prolífers (deuen tenir molt de temps)
– Sovint són malparlats i/o desagradables
– S’amaguen darrera pseudònims i/o identitat falses
– Estan permanentment “a la que salta”
– Són populars i populistes

 

2. Què fem amb ells?

– El millor és ignorar-los i negar-los la nostra atenció.
– Quan tècnicament sigui possibe, bloquejar-los pot ser una bona opció.

Cal veure, però, que els trolls són l’espècie més persistent de tot Internet. Si detecten el teu silenci, que no els segueixes, que no interactues, t’increparan, et mencionaran, et provocaran, i un etcètera tan llarg com la seva imaginació.

Paciència i silenci. Acabarà trobant altres víctimes que li segueixin el joc.

 

3. Trolldor: una bona solució (només per Twitter)

A més de tenir paciència i negar-los la nostra atenció, ara també podem afegir-los a una llista negra: trolldor.com

Ekune contra els trolls

A Trolldor es defineixen així:

El objetivo de Trolldor es luchar contra la indefensión de los usuarios en Twitter. Queremos difundir la necesidad de mantener un comportamiento basado en el respeto hacia el resto de usuarios, para promover un buen ambiente en la red social.

Creemos que el comportamiento de algunos perfiles de Twitter son parte del problema, por eso hemos creado Trolldor, un espacio donde los propios usuarios sean quienes puedan reportar a aquellos perfiles que no respetan al resto.

Trolldor funciona como una blacklist de Trolls y está abierto a cualquier perfil del mundo con cuenta en Twitter.

Recomanat !