Logo_text_350

Qui som

Arquera.com es forma a partir d’Ekune.net (e-learning i xarxes socials).

Portem anys investigant i configurant entorns tecnològics per a l’ensenyament i aprenentatge online que, després, des d’ekune, s’adapten i disposen en funció de les necessitats dels seus clients.

Pel camí, aprofitant la nostra experiència i infraestructura tecnològica, allotgem i muntem pàgines webs, i oferim tota mena de serveis associats a la presència de les entitats i empreses en Internet.

La nostra filosofia és que quan més senzill millor, pels usuaris, pels visitants però també pels administradors de les webs. Buscant aquesta màxima simplicitat és que optem per totes les solucions basades en WordPress (que coneixem i gestionem des del 2006) i per això hem adoptat com a gràfica corporativa l’excel·lent treball de Thomas Usborne, Generatepress per les seves molt diverses prestacions i funcionalitats però també perquè és una gràfica centrada no en si mateixa sinó en allò que realment importa: el contingut.

wordpress

generatepress

Ens agrada el món associatiu i per això a les entitats sense ànim de lucre els oferim presència web a Internet a cost pràcticament zero.

Vols conèixe’ns millor?

Fem un cafè !